Gemeente Culemborg

Voorbesprekingen gemeenteraad

De agenda van de eerstvolgende raadsvergadering...

Een keer per twee weken vergadert de gemeenteraad. Een keer per vier weken zijn er alleen voorbesprekingen. De gemeenteraad houdt donderdag 14 januari 2010 de volgende voorbesprekingen in de Unie, Multatulilaan 12:

Voorbesprekingen

1. Thema's Woonvisie, locatie Eik, 19.30 uur: Uit de voorbespreking van de raad over de resultaten van het woonbehoefteonderzoek dat in Culemborg is gehouden, zijn debatpunten naar voren gekomen. Vanuit thema's als `doelgroepen' en `differentiatie', kan de raad suggesties geven voor de op te stellen Woonvisie.
2. Stadhuis, locatie Beuk, 19.30 uur: In november 2009 is het definitieve ontwerp van het Huis van de Stad aan de raad gepresenteerd. De raadsleden krijgen een toelichting op de exploitatie van het stadhuis en kunnen vragen stellen, zodat zij goed voorbereid een besluit kunnen nemen. Er wordt besloten of er nog een debat in de raad zal worden gehouden of dat het onderwerp direct door kan naar besluitvorming in de raad.
3. Veiligheidsbeleid - Teamwerkplan Politie, locatie Beuk, 20.45 uur: Het Politiewerkplan voor 2010 wordt besproken. Er wordt een analyse van de huidige veiligheidssituatie in Culemborg gegeven. De raad wordt gevraagd om in te stemmen met de speerpunten voor het nieuw op te zetten Veiligheidsbeleid 2010-2014.
4. Bestemmingsplan Buitenhof - Presentatie voorontwerp, locatie Eik, 20.45 uur: Het bestemmingsplan Buitenhof heeft ter inzage gelegen. De indieners van een zienswijze op dit plan zijn uitgenodigd om een toelichting te geven op hun zienswijzen. De raadsleden kunnen vragen stellen. De raad krijgt informatie over het proces en de inhoud van het voorontwerp Binnenstad.

5. Vaststelling Economisch Programmerings en Ontwikkelingsdocument (EPO), locatie Beuk, 22.15 uur

Bekijk ook achterliggende stukken.
Zie het origineel