Gemeente Dirksland


Energiebeurs: Energie besparen is comfort ervaren

De vier gemeenten en het ISGO organiseren op maandagavond 15 februari 2010 een informatiebijeenkomst voor inwoners. De bijeenkomst staat in het teken van de nieuwe subsidiemogelijkheden en technieken voor duurzame energie en energiebesparing in de particuliere woning.

Marlou Boerbooms van de energiebesparingcampagne âMeer met Minderâ verzorgt een presentatie over de diverse subsidiemogelijkheden. Aansluitend op de presentatie wordt een informatiemarkt over duurzame energie en energiebesparing georganiseerd. Verschillende lokale bedrijven presenteren hun producten en diensten op deze markt.

De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van Imabo Esselink, Industrieweg 35 in Middelharnis. Vanaf 19.00 uur bent u welkom. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Na de presentatie van Marlou Boerbooms (circa 45 minuten) wordt de informatiemarkt geopend.

De vier gemeenten maakten in 2008 afspraken met bouwprofessionals om bewoners van Goeree-Overflakkee te stimuleren tot energiebesparing en duurzame energie. Deze beurs wordt in dit kader georganiseerd.

Door de overheid zijn meerdere financiële regelingen gelanceerd die het voor particulieren aantrekkelijk maken om energiebesparende maatregelen aan te brengen in hun woning. Tijdens de energiebeurs worden deze regelingen voor u op een rij gezet. De verschillende regelingen kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor een aanzienlijk financieel voordeel kan ontstaan.

Als u vragen heeft over de beurs dan kunt u contact opnemen met de klimaatcoördinator van het ISGO: Marjon Olijdam (m.olijdam@stimular.nl) op telefoonnummer (010) 238 28 23. Informatie over âMeer met Minderâ vindt u op www.meermetminder.nl.