Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 14 januari 2010

BNN'S GERALDINE DRAAGMOEDER IN ONM

Sinds Geraldine Kemper BNN's Sterretje Gezocht won is ze niet meer van tv weg te slaan. Ze doet mee met Try Before You Die, presenteert Gerrie's Eerste Keer in Spuiten en Slikken en is te zien in programma's op 101.TV. Je zou bijna vergeten dat er nog iets heel moois in haar prijzenpakket zat: een gastrol in ONM. Vrijdag 15 januari is het dan eindelijk zover en maakt Geraldine als draagmoeder haar debuut in ONM. Ook op vrijdag 22 januari speelt ze mee in de soap. Beide afleveringen zijn vanaf 19.00 uur te zien bij BNN op 3.

Shirina en Ilyas willen dolgraag een kind en zijn op zoek naar een draagmoeder die hen uit de brand wil helpen. Geraldine: 'Te gek om een keer mee te draaien op de set van zo'n langlopende soapserie. Ik speel een klein rolletje, maar een heel verrassend personage. Wie denkt er bij mij nou aan een draagmoeder? Dat het zo ver van me af staat maakt het extra leuk. Ik zie er bovendien ook nog eens totaal anders uit dan normaal, dus ben heel benieuwd naar de reacties.'

Fans van ONM kunnen de serie volgen via twitter en de ONM Shorts op de website. Wie ONM volgt, hoort niet alleen als eerste de laatste nieuwtjes, maar maakt bovendien iedere maand exclusief kans om een telefoongesprek te winnen met iemand uit de cast. Voor een uitgebreide omschrijving van de karakters: onm.bnn.nl.


Ingezonden persbericht