Sparta (fietsenfabrikant)


Sparta & Schiffmacher

Sparta & Henk Schiffmacher presenteren:

De nieuwe limited edition Schiffmacher Pick-up Lucky Ride!

Geïnspireerd door de vele reacties ontwierp Henk Schiffmacher op geheel eigen wijze een nieuwe limited edition Sparta Pick-up: de Lucky Ride.
Van dit collectors item worden slechts 200 fietsen wereldwijd gemaakt.

"Getatoeëerd" met kaartelementen is de Pick-up hét vervoermiddel, dat in alle opzichten de naam transportfiets waar maakt. De dubbele buizen en voordrager geven de Pick-Up zijn kenmerkende uiterlijk. Hoewel deze limited `Lucky Ride' edition zeker beschouwd mag worden als een rijdend kunstwerk, is het zeker geen museumstuk. Bijzonder is ook de prijs: De fiets kost
EUR 699,- en kan door middel van een aanbetaling van EUR 200,- bij de geselecteerde Spartadealer vastgelegd worden. Reserveer snel en zorg dat je een Lucky Ride bemachtigt.

Kijk op: WWW.SPARTA.NL/SCHIFFMACHER

Sparta staat voor `Something Special'. We vinden het zo belangrijk dat we het zelfs bij ons logo hebben gezet. Een statement dat ons uitdaagt tot een vernieuwende kijk op fietsen. Tot het ontwikkelen van verrassende ideeën en geraffineerde oplossingen voor bijzondere situaties. Het is dan ook Sparta die tekende voor de uitvinding van de elektrische fiets, de moederfiets en uiteraard de herintroductie van de originele retro-transportfiets; de Sparta Pick-Up.

Sparta & Henk Schiffmacher; wegens succes vervolgd!

Begin 2009 ontwikkelde Sparta samen met Tattoo-kunstenaar Henk Schiffmacher een unieke Schiffmacher Pick-up. Helemaal origineel, deels met de hand beschilderd en in een zeer gelimiteerde serie van 50 stuks. De Pick-up werd geleverd met metalen originaliteitsbewijs. Door de overweldigende vraag was de unieke zwarte Schiffmacher Pick-up `Skull' binnen 2 dagen volledig uitverkocht! We hebben dan ook vele geïnteresseerden teleur moeten stellen. Reden genoeg om opnieuw de handen ineen te slaan en een geheel nieuwe limited editie te ontwikkelen.

Vraag Henk Schiffmacher, de bekende Amsterdamse tatoeage kunstenaar en schilder, om zijn kunsten nu eens niet op huid of linnen maar op staal los te laten, en je krijgt een heel bijzonder kunstwerk. De Pick-up van Sparta, de originele retro-transportfiets, is door Schiffmacher op unieke wijze gepimpt en vormt het nieuwste collectors' item in de collectie van Sparta. De Pick-up transportfiets en Schiffmacher hebben met elkaar gemeen dat ze stoer, stevig en trendy zijn en perfect passen in een eigentijds kosmopolitisch stadsbeeld.