Gemeente Mook & Middelaar


Dagvoorziening in Mook

In mei van dit jaar zijn Synthese, onderneming voor hulp- en dienstverlening, en zorgcentra Pantein gezamenlijk gestart met een dagvoorziening in de Gemeente Mook en Middelaar.

Een dagvoorziening is bedoeld voor senioren die zelfstandig thuis wonen en die bijvoorbeeld:

* niet in staat zijn om zelfstandig contacten te leggen en te onderhouden.

* De periode tot de verhuizing naar een verzorgingshuis willen overbruggen.

* Behoefte hebben aan gezelschap.

* De partner, kinderen, mantelzorg of andere familieleden willen ontlasten.

Hebt u interesse of wilt u meer informatie ontvangen over de dagvoorziening dan kunt u contact opnemen. Er is nog plaats vrij.

Â

De dagvoorziening organiseert uiteenlopende activiteiten die zoveel mogelijk worden afgestemd op de wensen van de deelnemers.

De dagvoorziening kan een dagopvang (ontspanning), maar ook een dagverzorging bieden. Voor de dagopvang heeft u geen indicatie nodig maar voor de dagverzorging heeft u wel een indicatie nodig.

De dagvoorziening is iedere dinsdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. De dagvoorziening vindt plaats in woon-zorgcomplex Maasstaete in Mook. Bij de dagvoorziening werken vrijwilligers en betaalde medewerkers. Zou u als vrijwilliger ons team willen versterken dan kunt u altijd contact opnemen.

Â
Voor meer informatie en/of aanmelding voor de dagvoorziening kunt u contact opnemen met Chantal van der Meijden, steunpuntcoördinator en coördinator dagvoorziening 024-6963733.