Politie Zeeland


---


W-080-2010 Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding
Donderdagavond rond 21.30 uur is het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit de gemeente Veere ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 135 km/u over de Europaweg Noord in Ritthem. De toegestane maximum snelheid bedraagt hier 80 km/u. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.

W-081-2010 Rijden onder invloed, Middelburg
Donderdagavond rond 18.50 uur is het rijbewijs van een 55-jarige automobilist uit Vlissingen ingevorderd wegens rijden onder invloed.
Rond genoemd tijdstip reed de man, in de parkeergarage aan de Kousteensedijk in Middelburg, tegen de slagboom aan. De man was in de veronderstelling dat hij onder de slagboom door was gereden. De slagboom raakte vernield.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,8 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

O-082-2010 Aanrijding in Kapelle
Donderdagmiddag rond 14.40 uur vond er op de Nieuwe Vierwegen in Kapelle een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 20-jarige automobilist uit Goes reed over de afrit van de Rijksweg A58, komende uit de richting van Goes. Op de kruising met de Vierwegen verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.
Door de aanrijding botste de auto van de man uit de gemeente Borsele tegen een lantaarnpaal. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.