Gemeente Stede Broec

Huldiging brandweer
Op zaterdag 9 januari was het jaarfeest van Brandweer Stede Broec. Voorafgaande aan het feest werden er een aantal leden gehuldigd.

Jubileum voor:
35 jaar brandweerdienst

* Commandant Kees Meijne (hoofdbrandmeester eerste klasse)

20 jaar brandweerdienst

* Martien Kager (adjunct-hoofdbrandmeester)
* Ed Oud (onderbrandmeester)

* Peter IJsselmuiden (hoofdbrandwacht)

* Hans Broersen (brandwacht eerste klasse)

Kees Meijne
Kees is de commandant van brandweer Stede Broec en daarnaast Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) bij de veiligheidsregio. Kees is jaren instructeur en examinator van duikopleidingen in de regio geweest. Martien Kager
Martien werkt op het gemeentehuis bij taakveld brandweer als coördinator Opleiding en en oefenen en als brandpreventiespecialist. Daarnaast is hij voor de veiligheidsregio Noord â Holland Noord ook officier van dienst en instructeur.
Ed Oud
Ed is bevelvoerder van dienst en jaren lid van de wedstrijdploeg. Ook is Ed de specialist bij ongevallen of branden met autoâs want in het dagelijks leven werkt Ed bij een Peugeot dealer in Hoorn. Peter IJsselmuiden
Peter is chauffeur pompbediende en overdag van onschatbare waarde. Zijn bedrijf IJsselmuiden Sanidrome staat op de industrieweg en daarom is Peter altijd snel inzetbaar.
Hans Broersen
Hans is een zeer ervaren brandwacht. Zeer technisch door zijn werk bij Combigas. Hans denkt verder over oplossingen en is zeer creatief bij technische problemen.

groepsfoto