Provider domeinnamen persifleert Geert Wilders

15/01/2010 13:32

TransIP

Amsterdam, 15 januari 2010 - TransIP, de grootste aanbieder van domeinnamen in Nederland, gaat een persiflage op Geert Wilders gebruiken voor zijn nieuwe campagne 'Eigen domein eerst'. De campagne laat Nederlanders kennismaken met Geert Milders, de man die vindt dat iedereen recht heeft op een eigen .nl-domein. Milders staat voor tolerantie, integratie en een multiculturele samenleving. Met deze campagne wil TransIP mensen bewust maken van het belang van het claimen van hun eigen domein, voordat iemand anders hen te snel af is.

Veel particulieren registreren domeinnaam

In 2008 groeide de registratie van .nl-domeinnamen met 500.000 naar ruim 3,1 miljoen (bron: jaarverslag SIDN 2008). Opvallend hierbij is dat het aandeel domeinnamen dat door particulieren werd geregistreerd, tamelijk hoog is (38%). Om 'domeinkaping' - het registreren van een populaire domeinnaam door derden met als doel deze te verkopen - voor te zijn, is het van belang om tijdig het gewenste domein te registeren.

Aansluiting versus uitsluiting

In de viral video die onderdeel is van de campagne 'Eigen domein eerst' maakt Geert Wilders plaats voor Geert Milders, een overduidelijke persiflage op de politicus. Milders vindt dat iedereen recht heeft op een eigen domein. Hij staat voor aansluiting in plaats van uitsluiting, of je links, rechts, allochtoon of autochtoon bent. Iedereen verdient een eigen plek in Nederland, niet alleen op straat, maar ook op het internet. www.eigendomeineerst.nl

Over TransIP.nl

TransIP.nl is één van de grootste providers in de Benelux en biedt diverse internet services aan, zoals domeinnaamregistratie en webhosting. TransIP.nl werd opgericht in 2003 en groeit hard. Het bedrijf bouwt voort op een rotsvaste staat van dienst. Eén van de succesfactoren hierbij zijn de enthousiaste en deskundige medewerkers en de scherpe tarieven.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.eigendomeineerst.nl