Hampshire breidt uit met vier hotels in België

15/01/2010 13:33

Hampshire Hospitality & Leisure

Hampshire gaat in 2010 goed van start met een forse uitbreiding in België. Naast Eburon Hotel - Hampshire Classic en Hampshire Hotel - Eurotel Lanaken zijn nu tevens alle andere vestigingen van Different Hotels (Hotelgroep in Belgisch Limburg) aangesloten bij Hampshire, te weten Hostellerie Mardaga - Hampshire Classic, Hampshire Designhotel - Carbon, Hampshire Hotel - Atlantis en Hampshire Hotel - Ecu Genk.

De hotels bieden ieder een uitstekend kwaliteitsniveau, service en unieke faciliteiten. De middelgrote hotels bieden kwalitatief goede restaurants, uitgebreide wellnessfaciliteiten en een uitgebreid scala aan activiteiten in de omgeving. Zowel de rust van de natuurrijke omgeving als de gezellige drukte van het stadsleven zijn vertegenwoordigd.

De hotels zijn allen modern ingericht maar het Hampshire Design Hotel Carbon is het vlaggenschip onder deze hotels en is gelegen in het centrum van Genk. Dit hotel kenmerkt zich met een zeer modern interieur; een speciaal wijn café, Design Restaurant Carbon Taste en een speciaal Wellness centre; Carbon Sense.

Met de vier nieuwe leden telt de Hampshire hotelgroep vanaf heden zeven hotels in België. De nieuwe hotels zijn allen gelegen in en rondom Genk. De ligging maakt de hotels tot prima locaties voor zowel zakelijke activiteiten als privé-uitstapjes.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire heeft inmiddels 58 hotels; waarvan 46 in Nederland, 7 in België, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hampshire-hotels.com