Politie Gelderland-Zuid

Studente beroofd van studentenpas

Nijmegen, 15-01-2010 o Vrijdag- op zaterdagnacht omstreeks 01.50 uur is een 19-jarige vrouw beroofd van haar studentenpas.

De vrouw was op haar fiets op weg naar huis. Op de Oranjesingel passeerde zij een groepje mensen. Toen zij deze voorbij was, werd zij nageroepen door een jongen uit dat groepje. Hij vroeg naar een straat waar hij naar op zoek was. De vrouw stopte om hem te woord te staan.

Hij vertelde haar dat hij ergens naar binnen wilde, maar daar niet binnenkwam zonder een studentenpas. Hij vroeg of zij student was en een studentenpas had. Hij wilde deze even zien. Zij beaamde dat en liet de pas zien. De jongen pakte de studentenpas van haar af wat de vrouw probeerde te beletten. Hierop ontstond een handgemeen. De vrouw probeerde te voorkomen dat hij er met de pas vandoor zou gaan. Tijdens de schermutseling kwam een man op een fiets aangereden die de partijen probeerde scheiden. De vrouw wist uiteindelijk de politie te bellen. De gedupeerde vrouw deed aangifte.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 15-01-2010 15:01 | © Regio Gelderland-Zuid |