Provincie Noord-Holland

Provincie start rijbaanverdubbeling N207

15 januari 2010 - Nieuwsartikel

De werkzaamheden voor de rijbaanverdubbeling van de N207 in de gemeente Haarlemmermeer zijn gestart. Gedeputeerde Elisabeth Post en wethouder Herman Tuning stonden op 14 januari samen even stil bij deze mijlpaal.

Om het steeds groeiende verkeer op de N207 in de gemeente Haarlemmermeer meer ruimte te geven, verdubbelt de provincie het aantal rijstroken van de N207 tussen de A4 en de N205. De eerste fase, de verdubbeling van het aantal rijstroken tussen de A4 en de Valutaweg, is eind 2009 gestart. Gedeputeerde Elisabeth Post van de provincie Noord-Holland en wethouder Herman Tuning van de gemeente Haarlemmermeer, stonden met vertegenwoordigers van alle betrokken partijen, even stil bij deze mijlpaal.
Start rijbaanverdubbeling N207

Gedeputeerde Post haalde in haar speech de belofte van de provincie aan om nog in 2009 te starten, wat dankzij veel inspanning nét gelukt is.
âEen weg verdubbelen doe je niet alleen. Het is een kwestie van samenwerking met velen. Van perceeleigenaren en omwonenden tot andere overheden.â

Wethouder Tuning complimenteerde het provinciaal bestuur met de snelheid waarmee dit project van signaal tot uitvoering is gekomen: âHet is binnen één raadsperiode gelukt om van âsignalen uit de samenlevingâ te komen tot âstart uitvoeringâ.âÂ

Meer informatie over de rijbaanverdubbeling van de N207 vindt u hier.
---

Zie het origineel