Ingezonden persbericht

Utrecht, 15 januari 2010.

Tech Data levert nu ook Trend Micro Worry Free Business Security voor meer dan 250 gebruikers

Distributeur Tech Data levert vanaf heden ook Trend Micro Worry Free Business Security-producten voor organisaties met meer dan 250 gebruikers. Hierdoor kunnen partners van Tech Data ook grotere mkb'ers laten profiteren van de voordelen van deze beveiligingoplossingen.

Worry-Free Business Security-oplossingen van Trend Micro beschermen bedrijfsmiddelen en -reputaties op basis van het Smart Protection Network. Dit slimme netwerk stopt aanvallen van de nieuwste webbedreigingen nog voordat ze het netwerk bereiken. Met deze Worry-Free-bescherming voorkomen organisaties slechte netwerk en -machineprestaties, daling van de productiviteit, onnodige complexiteit en overbodig werk.

Tech Data startte in januari 2009 een nieuw initiatief op security-gebied: TD Security Specialist. Dit is een nieuwe specialistische tak van de distributeur die razendsnel groeit op gebieden als kennis, responstijden, beschikbaarheid, bestelsystemen en prijs. TD Security Specialist is aanwezig tijdens het Tech Data/Azlan Partner Event 2010 dat plaatsvindt op 21 januari 2010. Geïnteresseerden voor dit event kunnen zich inschrijven via www.techdata.nl.

"Het vernieuwde aanbod met meer licenties per klant stelt Tech Data nog beter in staat partners optimaal te bedienen", zegt Patrick Dalvinck, Regional Sales Director bij Trend Micro. "Uiteraard betekent deze ontwikkeling voor ons ook een mooie kans. Ik ben ervan overtuigd dat Tech Data deze portfolio-uitbreiding tot een succes gaat maken."

Beschikbaarheid
Partners van Tech Data kunnen voor 250+ licentieaanvragen voor Worry-Free Business Security-oplossingen terecht bij de licentiedesk van Tech Data (+31) 0346 585 240 - trendmicro@techdata.nl.

Over Trend Micro
Trend Micro is wereldwijd marktleider op het gebied van internetcontentbeveiliging. Het bedrijf beveiligt de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Daarbij loopt Trend Micro voorop op het vlak van geïntegreerde threat management-technologie. Hiermee beschermt de beveiligingsspecialist de systeemcontinuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen tegen malware, spam, dataverlies en de nieuwste webbedreigingen. Experts in de gehele wereld ondersteunen 24×7 de flexibele oplossingen van Trend Micro. Het hoofdkantoor van Trend Micro staat in Tokio. De Trend Micro-oplossingen worden verkocht via businesspartners over de gehele wereld. Voor meer informatie: www.trendmicro-europe.com.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten. Het Fortune 500 bedrijf (102e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologie-resellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde e-commerce-oplossingen . De omzet van het bedrijf over het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2009, was 23,4 miljard dollar. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl.