Ingezonden persbericht


WIC Nieuwsbriefvoor wijnprofessionals

www.winebusiness.nl, de nieuwe website voor wijnprofessionals in Nederland

Vanaf 8 januari is www.winebusiness.nl, de nieuwe website voor wijnprofessionals in Nederland, online. Deze site biedt het laatste nieuws op wijngebied uit binnen- en buitenland en wil het referentiepunt zijn van de internationale wijnhandel in Nederland. Initiatiefneemster van deze site is Charlotte van Zummeren, wijnjournaliste van onder meer Wijnplein en Telegraaf Weekmedia.

Nieuws en achtergronden
Naast het actuele nieuws op wijngebied in binnen- en buitenland wordt verslag gedaan van wijnproeverijen van importeurs en landenbureaus in Nederland en van internationale wijnbeurzen. Via interviews met professionals wordt gezocht naar achtergronden en de grenzen van het vak. In columns wordt op originele wijze verband gelegd tussen wijn en allerlei actualiteiten. Daarnaast zullen columnisten van naam en faam in de wijnbranche op geheel eigen wijze hun bijdrage leveren.

Charlotte van Zummeren, wijnjournalist

Charlotte, van origine politicoloog, volgde in 2005 de Wijnacademie en aansluitend de Academie van Gastronomie van Peter Klosse. In 2007 startte ze de Diploma Course van de Wine & Spirits Education Trust, die ze dit jaar verwacht af te sluiten. In 2007 richtte ze haar journalistieke carrière op de wijnbranche via verschillende media, waaronder Wijnplein en Telegraaf Weekmedia.

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charlotte van Zummeren via telefoonnummer: 06 - 51329033 of via: info@winebusiness.nl



Ingezonden persbericht