Ingezonden persbericht



---



NEWSFLASH

Care Plus® start Twitter-campagne voor Haiti

Almere, 15 januari 2010 - Tropenzorg, specialist in reizen & gezondheid, heeft donderdagavond een spontane twitter campagne gelanceerd vanuit @careplus4u.

Doel:
Geld inzamelen voor Haïti

Achtergrond:
Persoonlijke identificatie na rampen is lastig. Voor dit doel heeft Tropenzorg® de Care Plus® Medikeeper ontwikkeld, een USB-stick met een softwareprogramma waar de gebruiker de persoonlijke gegevens en medische gegevens kan opslaan. Door deze stick overal te dragen, zijn deze gegevens altijd op te roepen in een computer: bloedgroep, medicijngebruik, wie te bellen etc.

De Twitter actie:
Maak E 10,00 over naar Tropenzorg® en de donateur ontvangt per post een Care Plus® Medikeeper t.w.v. E 25,00. Tropenzorg maakt vervolgens de volledige E 10,00 over naar giro 555. De donateur draagt hiermee bij aan wederopbouw en hulp op Haïti en ontvangt een nuttig hulpmiddel om voortaan zelf goed 'vindbaar' op reis te gaan.De bedoeling is dat iedereen deze actie Retweet http://bit.ly/careplus om er ook een succesvolle actie van te maken. Tropenzorg heeft 9.000 Care Plus® Medikeeper klaarliggen.

Ook op de stand van Tropenzorg® op de Vakantiebeurs 2010 (Hal 2, stand nr. A051) kan men zich aanmelden voor deze actie.