Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 15 januari 2010

BNN EN 3FM VERLENGEN CONTRACT MET COEN EN SANDER

Dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn ook de komende twee jaar te horen met de zeer succesvolle Coen en Sander Show bij BNN op 3FM. Vandaag zijn BNN en de twee dj's opnieuw tot overeenstemming gekomen. Coen en Sander zijn in ieder geval tot eind 2011 te horen bij de jongerenomroep. Daarnaast blijft Sander Lantinga een van de vertrouwde BNN-gezichten op tv.

Coen: 'Te gek dat Sander en ik nog minstens twee jaar samen radio gaan maken bij BNN. Te gek ook dat we dit kunnen doen in alle vrijheid en met de steun van de zender en de omroep.' Sander reageert vanaf zijn vakantieadres: 'Ik sta van blijdschap op mijn kop... maar dat komt ook doordat ik letterlijk aan de andere kant van de wereld zit'. 3FM en BNN zijn erg gelukkig met de verlenging. BNN-voorzitter Patrick Lodiers: 'Wij zijn onwaarschijnlijk trots dat de show van deze professionele chaos radiomakers nog lang door de BNN-boxen knalt! Want Coen en Sander zijn een bijzonder duo! En zeker voor dit duo geldt dat 1 plus 1 drie is. Met de mooie 3 van 3FM.' 3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers: 'Heel erg fijn dat Coen en Sander ook de komende jaren op 3FM te horen zullen zijn met hun vaak verrassende en altijd vermakelijke show. Coen en Sander zijn medebepalend voor de positieve uitstraling van 3FM en dus knallen de kurken vandaag'.'

De Coen en Sander Show levert door het unieke karakter van het programma een belangrijke bijdrage aan de brede populariteit van 3FM onder jongeren. De show van de twee radiovrienden staat bol van de verrassende gebeurtenissen. Zo brachten de twee dit jaar de meidengroep Wow! weer samen in 90's Request week, verkozen de luisteraars Fokje Modder tot Schaamnaam 2009 en zonden Coen en Sander op Roze Maandag uit vanaf de Tilburgse kermis. Daarnaast presenteerden Coen en Sander in september 2009 de live shows van het tv-programma Wie is DI-RECT? bij BNN op 3. De Coen en Sander Show won in 2008 de Gouden Radio Ring.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur. De leukste mannen van de radio zijn ook te beluisteren als podcast via podcast.bnn.nl.