Ingezonden persbericht


Comstor als eerste distributeur gecertificeerd voor Cisco Unified Computing System

Cisco-distributeur ondersteunt partners met kennis en adviezen

Houten, 15 januari 2010 - Comstor, onderdeel van Westcon Group, is als eerste Cisco-distributeur gecertificeerd voor Cisco's Unified Computing System (UCS) Datacenter Solutions. UCS is Cisco's complete, geïntegereerde oplossing voor datacenters. Vier medewerkers van Comstor Nederland hebben het benodigde certificaat - Cisco Datacenter Networking Solutions Specialist - behaald en zijn klaar om partners te adviseren en ondersteunen bij hun UCS-trajecten. Deze certificering onderstreept het streven van Comstor Nederland om partners te helpen succesvol te zijn in deze complexe en nieuwe groeimarkt, via kennisoverdracht en adviezen.

"Iedere partner die iets wil doen op het gebied van Cisco UCS Datacenter Solutions, kan met zijn vragen terecht bij Comstor. Deze nieuwe technologie biedt geweldige nieuwe kansen, maar het is complexe materie waarvoor niet iedere partner zelf de benodigde kennis in huis heeft", zegt Thuur Tonnaer, Managing Director Comstor Benelux. "De gecertificeerde specialisten van Comstor zorgen ervoor dat onze partners die kennis krijgen. Gezamenlijk helpen we partners bij het implementeren van gedegen en goed onderbouwde oplossingen."

Over Cisco Unified Computing System
Cisco Unified Computing System bundelt virtualisatie-, server-, netwerk- en opslagfunctionaliteit in één schaalbaar en energiezuinig systeem, waardoor de kosten en complexiteit van de IT-infrastructuur omlaag kunnen worden gebracht. Daarnaast verbetert het de IT-productiviteit doordat applicaties binnen slechts enkele minuten beschikbaar gesteld kunnen worden. Bovendien zijn met het Cisco Unified Computing System forse besparingen op de energie- en koelingskosten mogelijk. Kijk voor meer informatie op http://www.cisco.com/web/solutions/data_center/unifiedcomputing_promo.html

Over Comstor Nederland
Comstor is een klantgerichte 'value-added distributeur' van toonaangevende ICT producten en heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde technologieën op het vlak van netwerken, security en telecommunicatie. Comstor is een onderdeel van Westcon Group en levert zijn producten en diensten aan gekwalificeerde ICT resellers en system integrators. Voor meer informatie over Comstor Nederland: http://www.nl.comstor.com/.



Ingezonden persbericht