Masterclass Life University over de Alert Type Indicator (ALTI)


S-HERTOGENBOSCH, 20091021 -- Medewerkers op een passende wijze begeleiden bij organisatieveranderingen leidt tot een positief resultaat. Maar hoe doe je dat?

Veel (HR)Managers worstelen nog met de vraag: hoe krijgen we onze medewerkers mee in tijden van verandering. Hoe houden we ze gemotiveerd en productief. Daarom verzorgt Helga Janssen van coachbureau IMPULS inzicht & inspiratie 15 en 16 januari 2010 een Masterclass voor Life University over de Alert Type Indicator (ALTI). Zij gebruikt deze methodiek om management en medewerkers inzicht te geven in de verschillen tussen mensen. Want pas als je zicht hebt op de verschillende voorkeuren en behoeften, kun je medewerkers soepel door de veranderingen loodsen; aldus Helga. Zij ziet na het werken met de ALTI binnen organisaties telkens meer begrip voor de onderlinge verschillen, meer flexibiliteit en meer motivatie om aan de veranderingen mee te werken. "Zelfs na een jaar zijn de resultaten nog steeds zichtbaar."

De Masterclass van Life University biedt (HR)Managers en coaches de gelegenheid om in 1 dag hun arsenaal aan passende interventies te vergroten door zich te verdiepen in de Alert Type Indicator. Mocht u ook uw kennis willen vergroten en beschikt u over HBO werk en denkniveau, meld u dan nu aan op www.lifeuniversity.nl/programma

Of neem contact op met Helga Janssen via 06-46667788 of info@impulsinzicht.nl

IMPULS inzicht & inspiratie





Ingezonden persbericht