Zelfvertrouwen en assertiviteit-training


Volgens een nieuwe revolutionaire methode

ARNHEM, 20100104 -- Na Rotterdam en twintig andere plaatsen in Nederland opent de School voor Zelfvertrouwen in januari ook zijn deuren in Arnhem. Op 15 januari 2010 geeft de School voor Zelfvertrouwen in Arnhem een informatieavond.

Na Rotterdam en twintig andere plaatsen in Nederland opent de School voor Zelfvertrouwen in januari ook zijn deuren in Arnhem met een- en meerdaagse trainingen.

De eerste gaat in Arnhem van start op zaterdag 30 januari 2010.

Trainer Hans Albers, wacht geduldig maar enthousiast de ontwikkelingen af.

Hij vertelt:' in september 2008 is de School voor Zelfvertrouwen gestart in Rotterdam en na vijftien maanden kunnen we zeggen dat het een succes is. Ik krijg nu de kans hetzelfde te doen in Arnhem'

Volgens de website van de school is zelfvertrouwen 'het alles beheersende gevoel dat je leven en prestaties bepaalt; iedere dag, ieder uur, iedere seconde word je geconfronteerd met het gevoel dat je over jezelf hebt.'

En jij bent degene die dit KAN veranderen. Want bij de School voor Zelfvertrouwen kun je leren bouwen aan je zelfvertrouwen dankzij een revolutionaire methode en een alledaagse aanpak en simpele techniek.

Op de website www.schoolvoorzelfvertrouwen.nl is voor ieder gratis het opstartboek Zelfvertrouwen te downloaden.

School voor Zelfvertrouwen Arnhem
Informatie avond op 15 januari 2010
in het gebouw van Bridge Coaching
Jansbinnensingel 23
6811 AL Arnhem
van 20u tot 21.30u