Eerste Academy voor geïntegreerde human development in Nederland


"Vooraanstaande verandering in opleiden"

HOLLANDSCHEVELD, 20100115 -- Narmada Academy 4 Human Development veroorzaakt een toonaangevende verandering in opleiden en in leren. Reeds lang gevestigde veronderstellingen over hoe opleiden en leren plaatsvinden worden opzij gezet en maken plaats voor een synthese van verschillende disciplines.

Dynamisch Coach
Juist in hun nieuwe beproefde opleiding Dynamisch Coach komen (Neuro) Psychologische-, Analytische-, Synthetiserende- Organisatiekundige-, Groepsdynamische- en Veranderingstechnologieën met Elementaire NLP tezamen in een geïntegreerd geheel.

Oplossingen
Desgevraagd geeft Willem Stoelwinder aan (hoofdtrainer bij de Narmada Academy) dat het hier primair gaat om de manier van denken om te komen tot oplossingen van probleemstellingen. "Het is niet zozeer de inhoud die bepaalt of iemand succesvol is, maar zijn/haar manier van denken en het handelen wat daaruit voortkomt. Dit geldt voor elk vakgebied. En als je díe dynamische manier van denken en handelen, die we in de basis allemaal bij ons dragen, activeert en verder traint wordt het opnemen van inhoud eenvoudiger en effectiever".

"Al vele jaren roepen onze opdrachtgevers en studenten op voorhand dat we teveel in het programma van onze opleidingen stoppen. Elke keer wordt achteraf gezegd dat men verbaast is dat je zoveel kunt leren in zo een korte tijd en dat het altijd direct toepasbaar in je dagelijkse leven", aldus Bianca Hoogendoorn (oprichter/trainer Narmada).

Het nieuwe Coachen
Er is op dit moment sterke behoefte aan nieuwe vormen van coaching, die praktisch effectief en snel kunnen werken met blijvende resultaten binnen het dynamisch scala waarin iemand kan verkeren. Wanneer je volgens een vastomlijnde methodiek coacht, dwing je je klant in jouw methodiek. Die vraagt daar niet om! Die wil een oplossing!
Dat is primair waar coachen om gaat. Het geven van adviezen en informatie die er toe leiden dat de klant zijn probleem of andere uitdaging kan oplossen. Juist daarom leren we onze studenten in onze opleidingen een zo breed mogelijk scala aan technieken én vooral de vaardigheden om ze te kunnen toepassen.

Narmada is dé Academy die opleidt tot Dynamisch Coach, Vrouwelijke Effectiviteit en Equidae Assisted Coach. En daarvan afgeleid diverse trainingen en opleidingen verzorgt.

Voor meer informatie: www.narmada.nl of stuur een e-mail naar info@narmada.nl