Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voor het goede doel naar Aruba

Den Haag, XX januari- Tijdens de vakantiebeurs van 12 t/m 17 januari in de Jaarbeurs Utrecht worden er in 'de Caribbean Village' volledig verzorgde reizen naar Aruba geveild. De reizen worden beschikbaar gesteld door het Arubaans verkeersbureau en Martinair. De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel 'SOS Child Village Morelia in Mexico'.

Tijdens deze week, van 15 t/m 17 januari, vindt de veiling van de geheel verzorgde reizen naar Aruba plaats in 'de Caribbean Village' bij de Aruba stand (D-024) in Hal 1. Er worden 4 vliegtickets naar Aruba aangeboden door Martinair. De hotels Tamarijn Aruba en Talk of the Town Hotel Aruba bieden de hoogste bieders van de geveilde tickets 7 gratis overnachtingen aan in hun hotel. Daarnaast is een eilandtrip inbegrepen welke wordt aangeboden door De Palm Tours Aruba en Pelican Adventures. Ook kunt u tijdens deze reis genieten van een boottrip op de Tattoo Party Boat, aangeboden door Caribbean Carnival Cruise. Kortom: des te meer reden om de swingende Aruba stand in 'de Caribbean Village' te bezoeken en kans te maken op die heerlijke reis naar Aruba en het goede doel te steunen.

De veiling wordt geleid door een veilingmeester die het publiek entertaint, maar ook consumenten aanspoort deel te nemen aan de veiling. Bieders kunnen vanaf 99 euro een bod uitbrengen op de reizen.

Op zondag 17 januari, de laatste dag van de vakantiebeurs, wordt het totale opgehaalde bedrag van de veiling uitgereikt aan de stichting SOS kinderdorpen.

Kom naar de vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht en 'Gun Jezelf Aruba'. Geniet van een Arubaanse dansgroep en laat je op de hoogte brengen van de laatste Aruba nieuwtjes en specials.

Over Aruba

Aruba, ook wel One Happy Island, is een van de benedenwindse eilanden in het Caribisch Gebied met een onafhankelijke status in het Koninkrijk. Deze zonnige vakantiebestemming is bekend om haar parelwitte stranden en azuurblauwe zee, maar heeft meer te bieden dan zonnig vermaak. Het is een ideale locatie voor sporten zoals golfen, duiken, wind- en kitesurfen. Bovendien zijn er vele spa's om bij te komen van het drukke dagelijkse leven.

Voor meer informatie over Aruba als vakantiebestemming kijk op: www.aruba.com

###

Noot voor de redactie (