Politie Zeeland


---


Z-084-2010 Aanhouding wegens heling
Politie Zeeland heeft op woensdag 13 januari jl. een 41-jarige man uit Terneuzen, in zijn woning, aangehouden wegens heling.
De man had enkele dagen voor zijn aanhouding sieraden, afkomstig van een woninginbraak, te koop aangeboden bij een juwelier.
Bij de inbraak, die tussen vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari aan de Jacob van Lennepstraat in Terneuzen plaatsvond zijn een grote hoeveelheid sieraden en kunst weggenomen..
De 41-jarige man is in verzekering gesteld. Alle goederen gaan terug naar de rechtmatige eigenaar.

O-085-2010 Flinke schade bij frontale aanrijding, Burgh-Haamstede
Op de Burghsering zijn vrijdagmorgen rond 07.15 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen raakten hierbij flink beschadigd en moesten worden weggesleept.
Een 23-jarige automobilist uit Sommelsdijk raakte, door het opgevroren wegdek, bij het nemen van een bocht in de slip. Hierdoor kwam hij gedeeltelijk op de linkerrijbaan en botste frontaal op een tegemoetkomende bestelbus. Deze bestelbus werd bestuurd door een 48-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

O-086-2010 Auto rijdt tegen gevel, Zierikzee
In de Julianastraat is vrijdag rond 09.00 uur een auto tegen de gevel van een woning gereden.
Door het opgevroren wegdek was de straat ter plaatse spekglad geworden. Hierdoor raakte de auto van een 44-jarige man uit Zierikzee in een slip en reed met de rechterzijde tegen de gevel van een woning. De automobilist bleef ongedeerd maar de auto en de woning raakten beschadigd.

---- --