Primeur voor Leiderdorp: IJSDISCO op NATUURIJS


LEIDERDORP, 20100111 -- Het vriest al weken, tijd voor een feest op het ijs. Edwin Rasser, eigenaar van The Party DJS kwam met het concept voor een IJsdisco. Een samenwerking met de ijsvereniging van Leiderdorp leek voor de hand liggend, echter liepen gesprekken op niets uit. Zo komt het dat hij met spoed een APV (Algemene Plaatselijke Verordening) heeft aangevraagd om vrijdag 15 januari een discofeest te geven op natuurijs (Dwarswatering - Bruggemanbrug - Bloemerd).

Discofeest is een ruim begrip. Het moet een familiefeest worden, waar de muziek niet `keihard' gezet zal worden, en waar muziek voor jong en oud gedraaid zal worden.
"Helaas kon men afgelopen vrijdag mij nog niet vertellen of het zou gaan lukken" aldus Edwin Rasser, "toch is het verzoek ingediend, en we duimen nu maar dat het goed komt".
Gelukkig is er nog een plan B. Op de tijdelijke website www.ijsdisco.thepartydjs.nl is een `petitie' geopend waar jong en oud zich sinds zondagavond meldt met naam, leeftijd en e-mail adres `zodat het feest door kan gaan.'
Of het doorgaat, dat is de afwachting, de voorbereidingen worden in ieder geval getroffen. Vanaf maandag wordt een groot stuk dwarswatering sneeuw vrij gemaakt, zodat het ijs nog beter kan groeien, verder worden er sponsors, vrijwilligers en nog meer publiciteit gezocht.





ingezonden persbericht