Opening webwinkel voor tweedehands luxemerken


Winkeldochters.com is open

MAASTRICHT, 20100115 -- Winkeldochters.com is een nieuwe tweedehands webwinkel voor luxemerken. Daarvan zijn er vele, maar Winkeldochters is echt anders. Door het fantastische aanbod, de aantrekkelijke prijzen, de redactionele extra's en de persoonlijke aandacht die elke klant krijgt. Het is een feest om er te kijken en te kopen. Sinds de opening op 21 december is er al veel verkocht. Binnenkort zal het aanbod weer worden uitgebreid. De volgende innamedagen zijn eind januari in Galerie Marres in Maastricht.

Jong
Wat Winkeldochters zo anders maakt dan vergelijkbare webwinkels, is om te beginnen de persoonlijke aanpak. De jonge ondernemers, Anne en Lieve Hayen (dochters van Kiki Niesten), verschuilen zich niet achter een e-mailadres maar zijn in elk detail aanwezig. Zo fotograferen ze alles zelf en fungeren ze zelf ook als model. Ze verzorgen zelf de pakketten en besluiten op de innamedagen wat wel en wat niet op de site wordt aangeboden.

Inspirerend
Behalve door die persoonlijke touch onderscheidt Winkeldochters zich door ongebruikelijk veel achtergrondinformatie over o.a. ontwerpers, materialen en modegeschiedenis. Die informatie is gekoppeld aan de items, maar is ook los te lezen in de WD-WIKI. Plus er is een aanstekelijk lookbook, dat laat zien hoe de items onderling gecombineerd kunnen worden. Het blijkt inmiddels dat veel klanten door dit lookbook besluiten tot aankoop van een item, dat nu eens niet in het geijkte boodschappenmandje belandt, maar in 'mijn kast'.

Geheim
Uniek is ook de relatie met topwinkel Kiki Niesten Maastricht. De eerste inbrengers waren onder andere klanten van Kiki en bij verkoop van item(s) kunnen inbrengers kiezen voor een cash-vergoeding of voor een royale waardecheque van Kiki Niesten Maastricht. Misschien is dat het geheim van het succes van Winkeldochters: jong energiek ondernemerschap gekoppeld aan de ervaring en kennis van een door de wol geverfde mode-ondernemer. Bij Winkeldochters kunnen mensen voor een hele leuke prijs nog prachtige spullen kopen.

www.winkeldochters.com

Winkeldochters is gemaakt in samenwerking met het team van Erik Wong.