Mobistar

BASE, Mobistar en Proximus bundelen krachten voor Haïti via 4666

15 januari 2010

De drie mobiele operatoren KPN Group Belgium/BASE, Mobistar en Proximus mobiliseren zich om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de natuurramp in Haïti. De klanten van de mobiele operatoren kunnen een sms ter waarde van 1 euro sturen naar het nummer 4666. De opbrengst van de geldinzameling wordt integraal gestort ten voordele van de slachtoffers.

De mobiele operatoren KPN Group Belgium/BASE, Mobistar en Proximus lanceren een steunactie via sms om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Vanaf zaterdag 16 januari tot en met 31 januari om middernacht kunnen de klanten van de drie mobiele operatoren een sms ter waarde van 1 euro sturen naar het nummer 4666 met de code "ja". De operatoren zullen het bedrag dat hun klanten schenken integraal doorstorten naar de verschillende hulporganisatie die deelnemen aan de actie. De operatoren werken voor deze actie samen met Mobile Web die instaat voor het technische luik van de sms-actie.

De niet-gouvernementele organisaties en de partners die hun medewerking willen verlenen aan deze actie, kunnen contact opnemen met de operatoren. De hulpacties via sms zullen zodoende gegroepeerd worden en tot stand komen via één enkel, gemeenschappelijk nummer, 4666, om een gemakkelijke en efficiënte afhandeling te garanderen.

De drie operatoren KPN Group Belgium/BASE, Mobistar en Proximus hopen dat de hulpactie dankzij de steun en solidariteit van hun klanten en medewerkers een succes zal zijn zodat de hulporganisaties nog meer hulp kan bieden aan de slachtoffers van de natuurramp in Haïti.