CDA

Nieuwjaarsbijeenkomst 16 januari 2010

Op zaterdag 16 januari zal in het Provinciehuis te Den Bosch de Nieuwjaarsbijeenkomst van het CDA plaatsvinden. Tussen 14.00-17.00 uur kunt u genieten van muziek, toespraken, informele contacten met bewindspersonen, onder het genot van een hapje en een drankje. Peter van Heeswijk en Jan Peter Balkenende zullen o.a. een korte toespraak houden.

Start harde campagne Gemeenteraadsverkiezingen
Zaterdag 16 januari is tevens de start van de harde campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen.
In het Centrum van Den Bosch zal de aftrap gegeven worden voor 7,5 week intensief campagnevoeren in het hele land. Vanaf die datum zullen overal in het land CDA-ers mensen benaderen om hen te overtuigen om op woensdag 3 maart op het CDA te gaan stemmen. Campagnevoeren binnen het CDA doen we nooit alleen: lokale, provinciale, Europese én landelijke politici ondersteunen elkaar.
De CDA-bewindslieden zijn deze campagne bijzonder actief. Bij bijna 100 bijeenkomsten en activiteiten in het land zijn zij aanwezig, naast de reguliere werkbezoeken die zij al hebben.
Velen van hen zullen 16 januari in Den Bosch aanwezig zijn en ervoor zorgen dat het centrum CDA-groen zal zien.
Rond 12.00 uur gaan we vanuit het Provinciehuis op de CDA-bakfietsen, de CDA-fietsen én de CDA-scooters naar het Centrum van Den Bosch om campagne te voeren.
Rond 13.30 zijn we terug op in het Provinciehuis, waar we een kop soep eten.
Tussen 14.00-17.00 uur vindt de nieuwjaarsreceptie plaats. Wilt u mee op campagne, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Vervoer vanaf locatie en centrum en weer terug wordt geregeld.

Aanmelden Nieuwjaarsbijeenkomst en startbijeenkomst campagne Aanmelden is verplicht.
U kunt zich aanmelden via het: aanmeldformulier. U kunt zich aanmelden tot en met donderdag 7 januari 2010. Daarna is de inschrijving gesloten.
Omdat we slechts een beperkt aantal personen kunnen toelaten geldt: wees er snel bij want vol is vol
Na tijdige aanmelding ontvangt u rond 11 januari via de mail een bevestiging.

Introducés
Een eventuele introducé is van harte welkom, deze kunt u aanmelden via uw eigen aanmeldformulier. Een introducé hoeft geen CDA-lid te zijn.

Kinderopvang
Er wordt beperkte kinderopvang aangeboden voor kinderen van 2 t/m 10 jaar tussen 14.00uur en 17.00uur. Wilt u uw kinderen meenemen, dan kunt u dat aangeven op het aanmeldformulier.

Routebeschrijving Provinciehuis
Met het openbaar Vervoer
Met de auto