Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MOTOREN EN BROMMERS 'KIEKEN' IN AUTOTRON ROSMALEN OP 16 EN 17 JANUARI

Twee dagen vol tweewielers tijdens Oldtimerbeurs met motoren & bromfietsen

Rosmalen, woensdag 16 november 2009 - Ronkende bromfietsen en brommende motoren. In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 januari 2010 zullen weer duizenden bezoekers motoren en brommers komen 'kieken' op Autotron Rosmalen. Op deze twee dagen zal hier de Oldtimerbeurs motoren & bromfietsen plaatsvinden en staat alles in het teken van historische tweewielers. Liefhebbers genieten van authentieke motoren en kinderen kunnen zien op welke 'buikschuiver' papa vroeger de blits maakte.

Tijdens de eerste oldtimerbeurs van 2010 draait het om tweewielers. Brommers uit vervlogen tijden en klassieke motoren spelen de hoofdrol in het weekend van 16 en 17 januari op het beursterrein van Autotron Rosmalen. Bezoekers kunnen genieten van onder meer Zundapps, BSA's en Nortons. Ook zullen verschillende motoren- en bromfietsclubs zich presenteren onder het thema 'Tentoonstelling van Toen'. Ook de 'Road Rocket cafe-racer club' zal hierbij aanwezig zijn. Autotron Rosmalen zet met de Oldtimerbeurs motoren & bromfietsen ieder jaar opnieuw een sfeervol evenement neer met vele motoren, bromfietsen en ruim 450 stands met onder meer gereedschap, documentatie en onderdelen. Ook zal tijdens deze editie de grootste airbrushshow van Europa plaatsvinden. Airbrush is een kunstvorm waarbij een verfspuit wordt gebruikt. Het personaliseren van voertuigen door middel van airbrush is tegenwoordig erg populair. Ongeveer zestig kunstenaars uit verschillende landen zullen hier dit weekend hun airbrush kunsten vertonen, waarvan ook kinderen volop zullen genieten.

Demonstraties

Nieuw op de Oldtimerbeurs motoren & bromfietsen is de mogelijkheid voor clubs om hun tweewielers te showen aan het publiek op een speciaal daarvoor ingericht podium. Tijdens deze 'mini-presentatie' kunnen zij hun trots laten zien en hun motor laten horen. Autotron Rosmalen (Graafsebaan 133, Rosmalen) is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt E 10,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op www.oldtimerbeurs.net.
---Ingezonden persbericht