Ingezonden persbericht


Bijzonder samenwerking Diggy Dex en Nikki op Noorderslag

----------
Diggy Dex zal op Noorderslag een bijzondere samenwerking aangaan met zangeres Nikki. Tijdens zijn clubtour, die aankomende week start, maakt hij zijn eigen versie van Op Zoek Naar Mary Poppins. De Amersfoortse rapper scoorde vorig jaar samen met de Vlaamse Eva de Roovere een nummer 1 hit met 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)'. Met een clubtour voor de boeg zoekt hij nu per regio naar een lokale Eva om hem op het podium bij te staan.

Door de drukke schema's van zowel Diggy Dex als Eva de Roovere spelen zij vaker niet dan wel samen 'Slaap Lekker' live. Ook op Noorderslag lukte het de Vlaamse Eva niet om erbij te zijn in verband met de aftrap van haar eigen theatertour. Om Eva te vervangen op Noorderslag besloot Diggy Dex Nikki te vragen zijn grote hit samen met hem te zingen. 'Zijn eigen Nederlandse Eva!'

Nikki, bekend van o.a. Idols, werd in 2009 genomineerd voor een Edison Pop Award en won een 3FM Award. Ze scoorde grote hits met de nummers 'Bring Me Down' en 'What Did I Do'. Haar optreden op Noorderslag zal de eerste zijn na drie maanden rust in verband met een stemoperatie. Nikki's nieuwe single zal eind januari uitkomen en haar tweede album wordt eind maart verwacht. Naast de hit 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)', zullen Diggy & Nikki het Noorderslag publiek nog meer uniek materiaal ten gehore brengen. Dit wordt een wel heel bijzondere performance, Fantastig Toch?!

De show is te zien op zaterdag 16 januari om 23:30u in de Marathon zaal.

Gage: ¤ 3.000,- (exclusief Buma & BTW)
Show: 1 x 60 minuten
Geluid: inclusief Backline
Gage: ¤ 5.000,- (exclusief Buma & BTW)
Show: 1 x 60 minuten
Geluid: inclusief Backline

----------