Open huis Stormvogel

12/01/2010 08:15

Vestia Rotterdam Hoogvliet

In de nieuwe wijk Tarbotbuurt komt de oplevering van het project Stormvogel steeds dichterbij. Over een paar weken zijn de huur -en koopwoningen allemaal gereed. In het voorjaar kunt u hier al volop genieten van de bloemen en planten die gaan bloeien. Midden in een groen, beschut en ruim hof. Op zaterdag 16 januari aanstaande opent Stormvogel haar deuren. Op deze dag kunt u van 11.00 tot 13.00 uur een kijkje nemen in de volledig afgewerkte kijkwoning aan de Tarbotstraat 17 in Rotterdam-Hoogvliet.

De woningen zijn gebouwd met duurzame materialen en hebben een goede isolatie. In Stormvogel vindt u een comfortabele woning die aan al uw wensen voldoet. Heerlijke eengezinswoningen met veel slaapkamers en een bijzondere uitstraling. De woningen zijn opvallend ruim van opzet. De buitenruimte kenmerkt zich door grote tuinen.

De woningen met twee verdiepingen beschikken over twee tot drie slaapkamers, terwijl de woningen met drie verdiepingen wel vijf slaapkamers tellen, met de mogelijkheid tot een zesde. Dit biedt alle ruimte voor meerdere kinderkamers en extra ruimte voor hobby's, werken en studeren.

Meer informatie over het project kunt u verkrijgen bij Synchro Makelaardij op telefoonnummer (010) 216 11 10 of Vestia Makelaardij op telefoonnummer (070) 356 51 10.

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.

=EINDE PERSBERICHT=