Gemeente Krimpen aan den IJssel


Bekendmaking

Ook dit jaar houdt de gemeente Krimpen aan den IJssel een Kunstuitleen in De Tuyter aan de Nachtegaalstraat 8. Vanaf zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 januari 2010 is de collectie in De Tuyter te bezichtigen. Op dinsdag 26 januari om 20.00 uur is de uitleen en verkoop. De werken waarvoor meerdere personen belangstelling hebben getoond, worden op deze avond verloot.
De huur van een kunstwerk is slechts EUR 28,- voor een heel jaar. Zo kunt u elk jaar voor weinig geld van een ander kunstwerk genieten in uw huis of op uw werk.

De werken die langer dan 4 jaar in het bezit zijn van de Kunstuitleen kunnen ook worden aangekocht. De prijzen hiervoor staan vermeld op de kunstwerken.

Hoe gaat de Kunstuitleen in zijn werk?
o Wanneer u belangstelling heeft om een werk te kopen of te huren, kunt u zich vanaf 16 tot en met 23 januari inschrijven met een inschrijfformulier dat in De Tuyter aanwezig is.

o De kunstwerken worden op 26 januari om 20.00 uur verhuurd en verkocht. Wanneer er meerdere mensen belangstelling hebben voor één kunstwerk, wordt dat verloot.
U (of uw vertegenwoordiger) wordt vriendelijk verzocht op 26 januari om 20.00 uur aanwezig te zijn. U kunt het kunstwerk direct na afloop meenemen naar huis.

Meer informatie:
Gemeente Krimpen aan den IJssel, afdeling Samenleving, Casimir Hannon, tel: 540715;
e-mail: casimirhannon@krimpenaandenijssel.nl