Ingezonden persberichtAmsterdam, januari 2010

Cultureel Amsterdam heeft gisteren haar deuren geopend voor zakelijke markt met CultuurBox

Dinsdag 11 januari heeft de aftrap van de Cultuurbox plaatsgevonden in het Concertgebouw Amsterdam. Vijf Amsterdamse gezelschappen hebben hun krachten gebundeld om de zakelijke markt te veroveren. Exclusieve 'CultuurBox-arrangementen' worden aangeboden, specifiek gericht op een zakelijk publiek. De CultuurBox biedt toegang tot voorstellingen van Amsterdam Sinfonietta, Cappella Amsterdam, Dansgroep Amsterdam, Orkater en Toneelgroep Amsterdam. Met daaraan verbonden een aantal unieke privileges.

Het Cultuurbox initiatief is geopend met een concert van Wende Snijders, begeleidt door Amsterdam Sinfonietta. Met een feestelijk diner en een officiële kennismaking, werden verschillende bedrijven als Frieslandbank, G2K, XL Insurense, Boekel de Neree, makelaarspunt.nl en vindcreatieven.nl verwelkomt door de artistieke en zakelijke kern van de vijf gezelschappen. Na het concert was er mogelijkheid tot napraten met elkaar, Wende Snijders en het hele orkest van Amsterdam Sinfonietta. De zakelijke markt heeft enthousiast gereageerd op het arrangement.

'een heel leuke en complete avond. Heel ontspannen' S. Harten, Frieslandbank

Invulling CultuurBox
CultuurBox is hét artistieke alternatief voor een relatie-evenement. Bedrijven krijgen een arrangement aangeboden waarmee ze hoogkwalitatieve podiumkunsten kunnen combineren met zakelijke ontmoetingen. Inspirerend, exclusief en laagdrempelig. De uitvoeringen vinden plaats op vier toplocaties: Het Concertgebouw, Stadsschouwburg Amsterdam, Theater Bellevue en Muziekgebouw aan 't IJ.

De CultuurBox-arrangementen zijn eenvoudig te bestellen via de website www.cultuurbox.com. Men kan de arrangementen kado geven of met relaties delen. Elk CultuurBox-arrangement start met een persoonlijke ontvangst, waarna de gasten naar een aparte foyer worden begeleid. Hier krijgen ze de gelegenheid om andere CultuurBox-gasten te ontmoeten en te genieten van een gastvrije catering. Tijdens de pauze en na de voorstelling keren ze terug in de foyer. De voorstelling wordt persoonlijk ingeleid door het gezelschap. Na afloop vindt er een meet & greet plaats met de artistiek leider, regisseur, de zakelijk leider of een of meer uitvoerenden.

De privileges van de CultuurBox op een rij:

- Persoonlijke ontmoetingen met de artiesten en andere CultuurBox-gasten
- Persoonlijke ontvangst en gastvrije catering
- Eersterangs kaarten, voorstellingen op niveau
- Keuze uit meerdere podiumkunsten en voorstellingen

De kosten per CultuurBox bedragen ¤ 120,-.

Zie ook www.cultuurbox.com.