Ingezonden persbericht


-persbericht-

Paris Hilton OPNIEUW naarstig op zoek naar beste vriendin

Amsterdam, 18 december 2009
Bij Paris Hilton sneuvelen vriendschappen vaker dan soldaten in een oorlog. Niet zo vreemd dus dat Miss Hilton hoognodig op zoek moet naar een nieuwe beste vriendin. Nadat de winnares van vorig jaar, Brittany, alle glamour en roem iets te veel naar haar hoofd had laten stijgen, is het nu tijd voor 13 nieuwe meisjes en 1 jongen om Paris in te pakken. Vanaf 17 januari is Paris Hilton's My New BFF om 19.05 uur te zien op MTV.

Als je het eerste seizoen van Paris Hilton's My New BFF leuk vond, dan kan het tweede al helemaal niet meer stuk. Dertien meisjes en één jongen zullen hun stinkende best doen om dat speciale plekje in Paris haar leven te vervullen, zoals Nicole Richie en Britney Spears voor hen deden. Wederom zal Paris haar wannabe vriendjes door het stof laten kruipen om zo hun intelligentie, loyaliteit, gevatheid, feestkwaliteiten en nog belangrijker, hun 'hotness', te testen. Slechts één van hen zal gekroond worden met de ultieme prijs: geïntroduceerd worden als BFF in het leven van Paris Hilton.

Met slecht één deelnemer die glorieus uit de strijd zal komen en 14 aandachtszieke ik-ben-graag-accessoire-van-een-ster wannabes onder één dak, is drama gegarandeerd. Wat kun je verwachten? Ogenschijnlijk nieuwe vrienden die elkaar in de rug steken, gemene roddels voor iedereen die er naar wil luisteren en natuurlijk het bekende lucht-je-hart "burn book", waar deelnemers hun echte gevoelens kunnen ventileren.

Het nieuwe tweede seizoen van Paris Hilton's My New BFF is vanaf 17 januari te zien om 19.05 uur op MTV. That's hot!!


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.