Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Gouda, 4 januari 2010

Open dag De Goudse Sportduikers 2010

De Goudse Sportduikers viert in 2010 haar 50-jarig bestaan en daarom durven we te zeggen dat DGS een begrip is geworden in de duiksport. Het is een vereniging waar men op een ontspannen en gezellige manier met elkaar de duiksport beoefent.

In december heeft de Goudse Sportduikers traditiegetrouw haar open dagen gehouden. Deze dagen zijn goed bezocht maar helaas door de vele sneeuwval hebben veel mensen ons niet kunnen bereiken.
Om een ieder de kans te geven om alsnog een duik onder water te maken hebben we een extra open dag ingelast en wel op; Zondag 17 januari 2010.

Dus, heb je altijd al eens een proefduik willen maken dan kan dat op deze dag. Er zijn voldoende instructeurs aanwezig die graag een introductieduik met je maken in het zwembad. En we vertellen graag meer over onze bijna 50-jarige vereniging.
Voor de bikkels is er ook gelegenheid om mee te doen met een partijtje onderwater hockey.
Na afloop is er nog voldoende tijd voor vragen en drinken we met zijn allen wat. Kom dus gezellig, uiteraard vrijblijvend, langs op 17 januari. Je vindt ons in zwembad De Tobbe, Tobbepad 1 in Gouda. We verwachten je om uiterlijk 14.00 uur bij de kassa, deelnemen is overigens gratis. Als je in het bezit bent van een duikbril, snorkel en zwemvinnen dan is het handig om die ook mee te nemen. Zo niet, dan voorzien wij jou van spullen . Als je een introductieduik wilt maken, willen we dat graag van te voren weten. Je kunt dat opgeven bij de secretaris, Elric van Santen E-mail: secretaris@dgs-gouda.org of op 06-46012797.
Benieuwd geworden naar onze vereniging? Neem dan een kijkje op onze website www.dgs-gouda.org