Strong Together meets art in Tilburg


TILBURG, 20091229 -- Zondag 17 januari 2010 vind in De Gasthuisring 58 in Tilburg voor de eerste keer een unieke beurs in Nederland plaats. Een beurs met onze normale mix van spiritualiteit, creativiteit, en wellness maar nu gecombineerd met kunst van diverse disciplines.

De beurs wordt voor de 1e keer georganiseerd op deze locatie en voor het eerst in combinatie met kunst. Ook is de ruimte is groter dan normaal. Er zijn 2 grote hallen (40 bij 30 en de andere 35 bij 30) , goed voor ruim 70 standhouders.

'Al eerder vonden in Breda en Eindhoven kleinere beurzen plaats, die goed werden bezocht. Er zijn nu nog meer gratis en betaalde workshops, lezingen en optredens die men kan bijwonen', vertelt initiatiefneemster van de verenging Strong Together en het evenement Nens Huijbregts.

Enthousiast vertelt ze verder wat het idee achter de beurs is. Een beurs die voor iedereen toegankelijk is; lage entreeprijzen, lage consultprijzen en veel gratis workshops, lezingen en optredens.

'Nu eens geen standaard beurs waar je alleen terecht kunt voor consulten waar je veel voor moet betalen, nee Strong Together zet zich in voor de mensen die moeten rondkomen van een beneden modaal inkomen'. Een mix van creativiteit en spiritualiteit, cultuur en informatie onder 1 dak. Deze opzet is nieuw in heel Nederland. Nens: 'We willen zoveel mogelijk mensen bereiken, ook degene die een kleine beurs hebben'.

De verenging Strong Together zet zich in om mensen dichter bij elkaar te brengen, meer socialisatie, geen discriminatie. Dit door beurzen en dagjes uit en zelfs vakanties te organiseren."

Er zal live worden uitgezonden op de beurs door Radio Utopia, er wordt een optreden verzorgd door onder andere zangeres Audrey Smits en niemand minder dan Peter Wauben (bekend van Het Zesde Zintuig) zal aanwezig zijn om gratis waarnemingen in de zaal te doen. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven, denk bijvoorbeeld aan twee kinderwedstrijden die onder andere gesponsord worden door Astra de Faam uit Breda.

Kom het zelf ervaren!!
www.strongtogether.come2me.nl