Politie Zeeland


---


Z-091-2010. Aanhoudingen wegens belediging
Politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.00 uur een man aangehouden in de Korte Kerkstraat in Terneuzen wegens wildplassen en belediging.
Een 30-jarige man uit Goes kreeg een boete voor wildplassen Tijdens het uitschrijven van de boete beledigde de 30-jarige man de dienstdoende agent. De man is aangehouden en ontving ook voor de belediging een boete.

Op de Paardenmarkt in Aardenburg is diezelfde nacht rond 00.45 uur een jongen aangehouden wegens belediging van een agent.
De 15-jarige kon tevens geen geldig ID-bewijs tonen. Na verhoor werd de minderjarige bij zijn ouders thuis afgeleverd.

Ook in Middelburg op het Damplein heeft Politie Zeeland rond 02.15 uur een jongen aangehouden wegens belediging. Deze 16-jarige jongen fietste langs en schold naar de politie. Hij is aangehouden en kon na verhoor huiswaarts keren met zijn moeder.

W-092-2010. Fietser gewond in Westkapelle
Zondag kwamen op de Joosseweg in Westkapelle twee fietsers ten val om 10.35 uur.
Een van hen, een 62-jarige man uit de gemeente Veere, is eerst per ambulance naar een nabijgelegen parkeerplaats vervoerd en is vanaf daar met een traumahelikopter naar Het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.
De twee mannen fietsten op een pad ter hoogte van strandpaviljoen Scheldezicht. De twee moesten vermoedelijk uitwijken voor een hond en kwamen daarbij ten val. De andere fietser liep alleen wat schrammen op tijdens het ongeval.

W-093-2010. Inbraak in Middelburg
Tussen vrijdag 20.00 uur en zaterdag 01.15 uur is ingebroken in een woning aan de Laan der Commando's in Middelburg.
Er is computerapparatuur, een camera, een scheerapparaat, sieraden en een geldbedrag weggenomen. De totale waarde van het gestolen goed is nog niet bekend.

O-094-2010. Rijbewijs ingevorderd in Yerseke
Politie Zeeland heeft zondag rond 02.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een bromfietsbestuurder op de Molendijk in Yerseke.
Een 16-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal reed zonder helm op de Molendijk. Bij staande houding bleek dat de jongen twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.