3FM op zoek naar de leukste sportclub van Nederland


Van aerobics tot zwemmen

HILVERSUM, 20100117 -- Dit weekend is 3FM gestart met het zoeken van de `leukste sportclub van Nederland'. Dj Domien Verschuuren organiseert de wedstrijd in zijn NPS-weekendprogramma `Domien is Wakker'. De leukste sportclub van Nederland heeft de lekkerste kantine, de beste velden en de leukste coach van het land.

Domien Verschuuren: "Het jaar 2010 wordt voor veel sportclubs zwaar. 85 procent van de Nederlandse gemeenten verwacht te moeten gaan bezuinigen op sport. Ik ga deze sportclubs, die vaak draaien op enthousiaste vrijwillige medewerkers, in het zonnetje zetten!"

Op http://www.3fm.nl/sportclub kan iedereen zijn of haar sportclub opgeven. Uiteindelijk zal een stemronde onder de luisteraars van 3FM bepalen welke sportclub de allerleukste van Nederland is. Inschrijven kan tot 1 april 2010, daarna gaat de stemronde van start.

De sportclub met de meeste stemmen, wint een groots en uniek clubfeest, georganiseerd door de NPS en 3FM. De winnaar maakt Domien Verschuuren in juni bekend tijdens een uitzending van `Domien is Wakker'.

Iedere zaterdag en zondag zijn tussen 7 en 10 uur in het 3FM-programma `Domien is Wakker' updates over de actie te horen.





ingezonden persbericht