Beleef een virtuele wandeltrektocht van twee weken in twee minuten


Spring Reizen biedt spectaculaire vakantievoorpret met Google Earth

AMSTERDAM, 20100117 -- Wil je alvast het uitzicht bewonderen vanaf een hoge bergtop die je straks echt kunt beklimmen tijdens een reis van Spring? De wandelreisorganisatie biedt als enige van Nederland Google Earth-filmpjes van de trektochten uit haar nieuwe reisprogramma.

In de filmpjes wordt het standpunt van de bergwandelaar ingenomen zodat je een goede indruk krijgt van het gebied waar de wandeltocht plaatsvindt. De beeldvullende "virtual reality" van Google Earth levert spectaculaire vakantievoorpret op. De filmpjes en uitleg over de werkwijze vind je vanaf nu op www.springreizen.nl.

De filmpjes zijn gemaakt met behulp van Google Earth 5. Dit is de nieuwste versie van het programma waarmee je op basis van satellietbeelden naar elke plek op de wereld reist. Google Earth biedt je de mogelijkheid om de wereld in drie dimensies te bewonderen; je ziet verbazingwekkende details op je beeldscherm. Vanaf nu kun je bij Spring dus genieten van virtuele vakantievoorpret.

Spring is een vrijwilligersorganisatie voor én door 25-40 jarigen. Het reisaanbod kenmerkt zich door actieve, duurzame vakanties en wordt jaarlijks helemaal vernieuwd. Kijk voor meer informatie op www.springreizen.nl.





ingezonden persbericht