Persbericht

Quercis Information Consultants opent vestiging in Noordoost Nederland
~ uitbreiding zorgt voor landelijke dekking in Exact-markt ~

Eindhoven, 18 januari 2010 - Quercis Information Consultants, specialist in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, opent op 20 januari een nieuwe vestiging in Hardenberg (Overijssel). Quercis is één van de meest succesvolle Exact-partners in Nederland en krijgt met de nieuwe vestiging als één van de weinige partners van Exact een landelijke dekking voor haar klanten.

Vanuit het ICT Centrum Hardenberg zullen zowel bestaande als nieuwe relaties in het Noordoosten van Nederland worden bediend. Door de overname van Mbtion in 2009 heeft Quercis landelijke dekking gekregen qua klanten. Vanaf deze vestiging in Hardenberg zullen zowel verkoop- als consultancyactiviteiten voor de Exact klanten in Noordoost Nederland worden ontplooid. Regionale aanwezigheid zal zorgen voor nog betere aandacht en service. Support op de geleverde oplossingen zal blijven plaatsvinden vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven.

Ronald van Kessel, directeur-eigenaar van Quercis: "Door de regionale aanwezigheid is Quercis in staat de kwaliteit van dienstverlening voor onze klanten verder te verbeteren. Het kennisintensieve karakter van onze oplossingen vereist grote betrokkenheid van onze medewerkers bij de advisering en implementatie van onze, op Exact Software gebaseerde, oplossingen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Deze aandacht voor klanten en projecten kan het best worden gerealiseerd door dicht bij de klant gevestigd te zijn. De medewerkers op de nieuwe vestiging zullen daardoor beter in staat zijn de concepten, producten en diensten van Quercis uit te dragen bij onze bestaande en nieuwe relaties."

(245 woorden)