Ingezonden persbericht

KOERT-JAN DE BRUIJN PRESENTEERT CAPHUNT BIJ DISNEY XD!

Hilversum, 18 januari 2010 Vanaf vandaag is Koert-Jan de Bruijn iedere schooldag om 07.50 en 16.30 uur te zien bij Disney XD. In het programma Caphunt gaat hij op zoek naar stoere kids die een Disney XD cap dragen. Zodra Koert-Jan iemand tegenkomt die de cap draagt vraagt hij om een truc te laten zien. Als het de kandidaat lukt om de truc goed uit te voeren dan wint deze mooie prijzen.

Koert-Jan reist heel Nederland door in zijn stoere bus met daarin alle attributen die nodig zijn om de truc uit te voeren. Zo heeft hij altijd een voetbal, skates, BMX en skateboard bij zich. Zodra hij iemand ziet met een Disney XD cap stopt de bus en springt de presentator uit de auto. Lukt het om de truc goed uit te voeren dan wint de deelnemer direct hele mooie prijzen. De Disney XD caps zijn exclusief verkrijgbaar bij de producten van Reckitt Benckiser bij de Blokker.

Disney XD is dé nieuwe televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! De nieuwe televisiezender is sinds 1 januari dagelijks te zien van 06.00 s ochtends tot 18.00 's avonds en online op www.disneyxd.nl. De eerste cijfers zijn veelbelovend, want de afgelopen week was Disney XD iedere schooldag marktleider.*

*Bron: Stichting Kijkonderzoek, doelgroep 6-12 jaar, tijdvlak 06.00-18.00