Gemeente Overbetuwe


AquaSlankcursus in De Helster vanaf 18 januari 2010
---

logo de helster

Zwembad De Helster biedt een deskundige en effectieve afslankcursus aan, in samenwerking met een diëtist van voedingsadviesbureau Reduce. Deze cursus start op maandag 18 januari om 19.30 uur.

Voedingsadvies

Tijdens de cursus AquaSlank wordt voedingsadvies gecombineerd met bewegen in het water. De diëtist geeft het uur voor de sportieve activiteit voedingsadvies. Dit gebeurt aan de hand van het informatieve boek âHet 10 weken Slank Planâ. De aquasportdocent begeleidt de cursisten bij het aquajoggen. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij erg belangrijk, zodat het maximale resultaat kan worden bereikt. Daarnaast is het ook gezellig.

10 weken Slank Plan

De cursisten krijgen het 10 weken Slank Plan als cursusmateriaal. Hierin staan praktische weekmenuâs, lekkere maar eenvoudige recepten, een beweegplan en een gedragsveranderplan. De diëtist staat met raad en daad klaar om de cursisten te begeleiden, te motiveren en al hun vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om in dit 10-weekse programma 5 tot 15 kilo af te slanken. Er zijn deelnemers die de cursus AquaSlank het hele jaar door volgen en hiermee 40 kilo zijn afgevallen. Zij voelen zich een ander mens doordat ze al deze kiloâs niet langer mee hoeven te dragen.

Bewegen in het water

Het leuke van het bewegen in het water is dat dit juist uitermate geschikt is voor mensen met overgewicht. De gewrichten worden hierdoor niet belast. AquaSlank wordt gecombineerd met verschillende aquasportieve activiteiten. Tijdens de cursus is ons advies natuurlijk om meerdere keren per week te aquasporten voor een maximaal resultaat. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste aquasportdocent. Kortom een ideale gelegenheid om uw conditie te verhogen en uw lichaamsgewicht te reduceren.

Deelname

De activiteit vindt plaats in het diepe gedeelte van het zwembad. Gebruik van de wetbelt is bij de prijs inbegrepen. Om deel te nemen aan de cursus, moet u kunnen zwemmen. Met de aquasportiefkaart kunt u 11 keer deelnemen aan de activiteit. De kaart is vanaf het begin van de cursus 15 weken geldig. De totale kosten bedragen ⬠95,- voor het 10 weken Slankplan plus ⬠42,- voor aquasportief*.


*Vergoeding door zorgverzekeraar

Iedere verzekerde heeft recht op dieetadvisering vanuit de basisverzekering. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig (deze kunt u telefonisch aanvragen). Deze verwijsbrief geeft u de eerste cursusdag aan onze diëtist. Reduce verzorgt de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Kijk voor meer informatie www.reduce.nl of neem contact op met De Helster 0481-372554.