Gemeente Den Haag

Voorziening

Greeters: stadswandeling met een Hagenaar

Den Haag marketing

Stadswandeling met een Hagenaar


* Gepubliceerd: 06 november 2009

* Laatste wijziging: 18 januari 2010

Brengt u een bezoek aan Den Haag? Laat u wegwijs maken door iemand met hart voor de stad. Uw persoonlijke Haagse gids, een zogeheten Den Haag Greeter, laat alle mooie plekjes van de stad zien. Beleef Den Haag als een Hagenaar!
Logo Greeters

Den Haag Greeters zijn vrijwilligers die op gastvrije en enthousiaste wijze hun liefde voor de stad met u delen. Greeters zijn geen professionele gidsen en geven geen standaard rondleidingen met vastgestelde routes, maar laten u de stad door hun ogen zien. Ze tonen u hun favoriete locaties, originele restaurants en mooie straatjes.

Een gids die bij u past

De greeter die u de stad laat zien wordt voor u geselecteerd op basis van uw taalvoorkeur, datumkeuze en uw interesses, zoals architectuur, culinair of mode. Ook zijn er rondleidingen voor kinderen mogelijk.

Reserveren

U kunt via de website van Den Haag Greeters een Greeter boeken. Dat kunt het beste 2 weken voor de gewenste datum doen. De rondleidingen zijn helemaal gratis.

Zelf Den Haag Greeter worden

Bent u een Hagenaar met grote liefde voor de stad, doe dan de test of u een goede greeter kunt zijn en meld u aan als gids.