Unieke gratis website voor gevonden voorwerpen

18/01/2010 09:00

Herrewijn & Heeren B.V.

Vinder en eigenaar vinden elkaar meteen

Vindcode.nl is sinds deze week live. De website is dè oplossing voor het terugvinden van verloren voorwerpen. Vindcodes zijn een soort streepjescodes die vinder en eigenaar razendsnel samen brengen. Een bewezen aanpak.

Op de website Vindcode.nl kan iedereen gratis en simpel Vindcodes ophalen. Een kwestie van printen, activeren en op waardevolle spullen aanbrengen. Bij verlies geeft de vinder op de website de Vindcode door. De eigenaar ontvangt een e-mail en neemt vervolgens direct contact op met de eerlijke vinder.

De eigenaar kan een vindersloon aangeven. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat de vinder het product daadwerkelijk aan de eigenaar teruggeeft.

Bestaande gevonden voorwerpenwebsites werken met omschrijvingen. En dat werkt meestal niet in de praktijk. Vindcode.nl is de enige gratis gevonden voorwerpen website in Nederland die werkt met codes. Een beproefde aanpak uit het bedrijfsleven die nu ook voor particulieren beschikbaar is.

Vindcode is fraudebestendig en beschermt de privacy. De eigenaar van het gevonden voorwerp blijft anoniem zolang hij of zij dat wil. Met Vindcode is het niet mogelijk dat iemand zich voordoet als de zogenaamde eigenaar van het product.

Voor particulieren is Vindcode helemaal gratis. Bedrijven en instellingen financieren de website. Zij mogen in ruil daarvoor gebruik maken van de marketingmogelijkheden die Vindcode.nl biedt, of besparen kosten.






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,