Politie Hollands Midden

Lekkerkerk - Aanhoudingen na mishandeling in verkeer

Lekkerkerk, 18-01-2010 o De politie heeft zaterdagmiddag 16 januari twee mannen van 18 en 20 jaar uit Lekkerkerk aangehouden op verdenking van mishandeling van een 20-jarige automobilist en plaatsgenoot. Deze laatste vond het gevaarlijk en vervelend toen een automobilist op de Tiendweg aan het bumperkleven was.

Hij liet dit merken door even kort af te remmen, echter de automobilist bleef kort op zijn voorganger rijden en probeerde in te halen. Op de Elzen, plaats van bestemming, parkeerde de eerste automobilist zijn auto. Op dat moment werd zijn portier hard opengetrokken door de twee inzittenden van het andere voertuig. Hierbij raakte een auto die daarnaast stond beschadigd. De andere bestuurder kreeg opeens twee klappen in zijn gezicht. Daarnaast had één van de mannen een ijzeren staaf in de hand. De twee zijn hierop weer in hun auto gestapt en zijn weggereden.

Getuigen wisten te vertellen wie de vermoedelijke daders waren. De twee mannen moesten zich op het politiebureau melden waar ze werden aangehouden.