Politie Zuid-Holland-Zuid

Getuigen gezocht van ernstig incident

Hardinxveld-Giessendam, 18-01-2010

De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een incident dat plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 januari in een café aan de Damstraat. Een 27-jarige man uit Gorinchem dronk vanaf 22.45 uur wat biertjes in café Damrak toen hij rond 01.30 uur vanaf de bar met zijn bestelling terugliep naar zijn vrienden. De man voelde een heftige pijn in zijn hals waarna bleek dat hij ernstig gewond was. Hij is door zijn vrienden naar het ziekenhuis gebracht waar de wond met diverse hechtingen werd gedicht. Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed.
Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. Voorafgaand aan het incident was het druk maar gezellig in het café waarbij onder de bezoekers geen onenigheid zou zijn ontstaan.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord. Cafébezoekers of andere getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook worden gemeld op telefoonnummer 0800-7000.