Gemeente Nijkerk


Oproep aanmelden sportkampioenen 2009

De gemeente Nijkerk feliciteert haar sportkampioenen. Dit staat gepland op dinsdag 16 februari 2010. De gemeente heeft zelf geen lijst van kampioenen. Daarom stuurt zij aan alle sportverenigingen een brief met het verzoek om hun kampioenen aan te melden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook kampioenen die niet in verenigingsver-band sporten. Het gaat hierbij om Nijkerkse inwoners die in 2009 Nederlands, Europees of Wereldkampioen zijn geworden.

Oproep
Kent u iemand die in 2009 Nederlands, Europees of Wereldkampioen is geworden? Of bent u zelf kampioen? U kunt uw aanmelding, bij voorkeur per e-mail, uiterlijk 31 januari 2010 sturen naar het volgende e-mail adres: sportkampioen2009@nijkerk.eu.
Een brief schrijven kan natuurlijk ook: Gemeente Nijkerk, afdeling Samenlevingszaken, t.a.v. sportkampioen, postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

Wij vragen u naast de contactgegevens de gemeente Nijkerk te informeren over de weg naar het kampioenschap. Hoe u zover gekomen bent en wat uw ervaringen zijn op het gebied van sport in zijn algemeenheid.

Vervolg
De gemeente Nijkerk neemt contact op met de sporters over de verdere gang van zaken. Natuurlijk heten wij alle belangstellenden uit om aanwezig te zijn bij de huldiging op dinsdag 16 februari 2010. De locatie voor de huldiging laat de gemeente Nijkerk begin februari via de lokale media weten.