Provincie Noord-Holland

Afsluiting N527 Crailoseweg

18 januari 2010 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland voert onderhoudswerkzaamheden uit van 1 maart tot en met 24 april op de provinciale weg N527 (Crailoseweg). Het verkeer zal hierdoor hinder ondervinden.

Van 1 maart tot en met 24 april 2010 zal de hoofdrijbaan vanaf kruising Rijksstraatweg tot en met kruising Prins Hendriklaan (Blaricum) acht weken (week 9 tot en met 16) worden afgesloten voor het verkeer. Deze afsluiting geldt van maandag tot en met vrijdag gedurende de avond en nacht tussen 20:00 uur en 06:00 uur. Buiten deze tijden wordt de weg opengesteld. Hulpdiensten kunnen bij calamiteiten onder begeleiding het werkvak doorkruisen.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de genoemde kruisingen en er vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan fiets, voet- en ruiterpaden. Daarnaast worden de verkeerslichten en openbare verlichting vervangen. Deze verkeerslichten zijn aan vervanging toe waardoor storingen in de toekomst (zoveel mogelijk) kunnen worden voorkomen.

Tijdens de werkzaamheden zal de weg geheel worden afgesloten voor al het verkeer. Deze afsluiting is noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers. De omleidingen worden met borden aangegeven. (Brom)fietsers en voetgangers zullen geen last ondervinden van de werkzaamheden en kunnen zonder omleiding hun weg vervolgen.

Het is niet uitgesloten dat de werkzaamheden korter of langer gaan duren, bijvoorbeeld door weersomstandigheden.

Enige overlast valt niet te vermijden. De provincie vraagt hiervoor uw begrip.

De werkzaamheden worden in opdracht van de provincie Noord-Holland uitgevoerd. De verkeersmaatregelen zijn opgesteld in overleg met de betreffende gemeenten en Rijkswaterstaat.

---