Gemeente Wassenaar

Doe mee met jouw JongInWassenaar.nl

Wordt mederedacteur van de JongInWassenaar site! Jouw eigen nieuws op de Wassenaarse JongIn site!

In Wassenaar zal vanaf half februari de JongIn site in de lucht zijn. De JongInWassenaar.nl -site, een initiatief van de gemeente Wassenaar en de SJW (Stichting Jeugd en Jongerenwerk Wassenaar), biedt jongeren en verenigingen de mogelijkheid om hun activiteiten onder de aandacht te brengen, aan te kondigen of zelf verslag te doen van activiteiten. Jongeren kunnen ook items aanleveren over onderwerpen die hen interesseren. Dit naast inhoudelijke informatie over een veelvoud aan onderwerpen en links naar probleemoplossende instanties etcetera.

Individuele jongeren worden ook van harte uitgenodigd om inhoudelijke bijdragen aan de site te leveren, waarbij gedacht kan worden aan een (wekelijkse) column, cartoon, verslaggeving over een concert, schoolfeest of toernooi, een eigen videoclip, een rubriek, een videoverslag, een razende reporter, een zelfgemaakt video interview met een BN-er of juist ''de bakker op de hoek'', de week van.... , voor/na, een foto stripverhaal, een digitale galerie met zelfgemaakte kunst, stelling van de week, mijn mooiste plekje van Wassenaar, kortom; een leuk medium voor de jongere die van zich wil laten horen of journalistieke ambities heeft.

De informatie die verenigingen aan kunnen leveren zijn de facetten van de verenigingen die interessant zijn voor jongeren in de leeftijdsgroep van 12 tot 24 ,jaar. Men kan daarbij denken aan aankondigingen van nieuwe jongerenactiviteiten van de vereniging, een overzicht van de activiteiten voor jongeren uit de betreffende leeftijdsgroep, ledenwerving onder jongeren, verslagen van speciale activiteiten, digitale foto's, aankondiging open dagen, uit-agenda. Al met al kan een vereniging zich dus uitgebreid profileren met voor de jongeren interessante items. En JongInWassenaar.nl is gratis en voor niets voor de informatieverstrekker en de site-bezoekers. Bij deze zijn verenigingen van harte uitgenodigd om (al dan niet met de regelmaat van de klok) materiaal voor de site aan te leveren. Om meer uitleg en houvast te geven over de mogelijkheden van de JongInWassenaar site, organiseert de SJW op 27 januari een informatie bijeenkomst om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee in de Factory, Deijlerweg 153, Wassenaar. De toegang is gratis. Breng al je ideeen mee, of stuur ze op naar JongInWassenaar@gmail.com
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070
E: gemeente@wassenaar.nl