Gemeente Terneuzen

Bijeenkomst `Wat is Zeeuws-Vlaanderen zonder u?'

De task force uwnieuwetoekomst nodigt het Zeeuws-Vlaamse verenigingsleven en de stads-, dorps- en wijkraden uit voor een bijeenkomst op maandag 18 januari om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het Scheldetheater in Terneuzen. Het doel van de avond is om hen te informeren over de activiteiten van uwnieuwetoekomst, een kennismaking met het comité 200 jaar Zeeuws-Vlaanderen en het verzamelen van nieuwe ideeën voor de promotie van de streek.

Een sterk merk heeft unieke kenmerken

Wat zou bijvoorbeeld Mercedes zijn zonder motor, McDonald's zonder hamburgers of IKEA zonder schroefjes? Kenmerkend voor Zeeuws-Vlaanderen zijn het rijke verenigingsleven en de gemeenschapszin. De Zeeuws-Vlamingen zelf zijn dan ook van groot belang voor de promotie van de regio. Zij kunnen als `ambassadeurs' van de streek de kwaliteiten van Zeeuws-Vlaanderen als woon-, werk- en leefgebied als geen ander overtuigend overbrengen. Daarom zijn de task force en het comité benieuwd naar suggesties vanuit de samenleving voor activiteiten om de regio op de kaart te zetten.

In de task force uwnieuwetoekomst werken bedrijfsleven, instellingen en gemeenten in Zeeuws-Vlaanderen samen aan de promotie van de regio.

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u belangstelling om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn, maar geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact op via: info@uwnieuwetoekomst.nl of tel. 0115-455 600.