Ordina Beheer NV

Sharepoint Connection 2010

18 januari 2010 t/m 19 januari 2010 - RAI Amsterdam - Externe seminar



Op maandag 18 en dinsdag 19 januari vindt in de RAI in Amsterdam de Sharepoint Connection 2010 plaats. Dit evenement is bedoeld voor Microsoft professionals, ontwikkelaars en eindgebruikers. Alle highlights van de Sharepoint Conferentie in Las Vegas worden hier gepresenteerd en er is keuze uit ruim 40 sessies.

Ordina houdt als Gold Sponsor op de dinsdag ook een presentatie over het succesvol managen van Sharepoint projecten. Hoe zorg je dat je met een Sharepoint project werkelijk toegevoegde waarde levert aan de business? Michiel Hazen, Enterprise Content Management specialist met diverse Sharepoint-projecten op zijn naam, geeft zijn visie en best practices. Op onze informatiestand kun je kennis maken met meer Microsoft experts van Ordina.

Registreren
* Programma
* Locatie
* Kosten

Programma

Op het programma staan ruim 40 sessies en workshops van bekende sprekers uit Europa en de VS. Zoals Steve Fox, Spencer Harbar, Neil Hodgkinson, Matthijs Hoekstra, Asif Rehmani, Jan Tielens, Richard Taylor en onze eigen Michiel Hazen. Vergeet ook de traditionele SharePint niet op de maandagavond!

Hier vind je het volledige programma.

RAI Amsterdam

Adres

RAI Amsterdam

Website www.rai.nl

Routebeschrijving

Routebeschrijving vanaf ____________________ PLAN ROUTE

Kosten

Een toegangskaart voor beide dagen kost EUR499. Maar wanneer je je voor 21 december inschrijft en betaalt, krijg je een korting van 100 euro en is de toegangsprijs EUR399.