Dienstenbond CNV

Nieuws

12 januari 2010

Ledenvergaderingen over cao GH Bloemen en Planten

In de Info van 21 december 2009 berichtte CNV Dienstenbond u al dat de leden van CNV Dienstenbond unaniem tegen het eindbod van werkgevers hebben gestemd. Zoals toen ook al medegedeeld zouden er in het nieuwe jaar over deze afwijzing en "hoe nu verder met de cao Groothandel in Bloemen en Planten?" ledenvergaderingen worden georganiseerd. Hiervoor nodigen wij jullie nu dan ook in samenwerking met onze collega-vakbond FNV Bondgenoten uit voor een tweetal ledenvergaderingen. Komt allen!

Zoals bekend hebben de vakbondsleden van zowel CNV Dienstenbond als die van FNV Bondgenoten het laatste bod van de werkgever, met hierin o.a. 0,25% loonsverhoging, in grote meerderheid afgewezen. Dat hebben wij de werkgevers inmiddels laten weten en tot op heden hebben die hierop niet gereageerd. Dat wil zeggen dat er op dit moment geen nieuwe cao is en het er naar uit ziet dat die er voorlopig ook niet komt. Daarom willen wij met jullie bespreken wat ons nu verder te doen staat. De situatie gewoon accepteren of nog een laatste poging ondernemen om de werkgevers op andere gedachten te brengen. Vooral over dat laatste willen we met jullie praten.

Komt daarom allen! Het gaat namelijk over jullie eigen cao!

Graag ontvangen wij jullie op één van de onderstaande data:

Maandag 18 januari van 19.00 tot 20.00 uur
Gebouw Irene, Kanaalstraat 12, 1431 BW Aalsmeer

Donderdag 21 januari van 19.00 tot 20.00 uur
Fletcher Carlton Hotel, Tiendweg 20, 2671 SB Naaldwijk

Samen sterk!
Het lidmaatschap van CNV Dienstenbond blijft van belang, juist in economisch onzekere tijden. Zonder leden kan CNV Dienstenbond de belangen van werknemers in de Groothandel in Bloemen en Planten niet behartigen en komt er geen goede cao. Het eindbod van de werkgevers laat zien dat een krachtig CNV Dienstenbond noodzakelijk is. Alleen sterke vakbonden kunnen een goede cao afsluiten. Bespreek daarom het lidmaatschap van CNV Dienstenbond eens met uw collega's. Word lid van CNV Dienstenbond. De eerste drie maanden zijn gratis! Kijk voor alle voordelen van het lidmaatschap op onze website www.cnvdienstenbond.nl of op de achterzijde van deze nieuwsbrief en meld u direct aan als nieuw lid.

Voor vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief kunt u terecht bij uw bestuurder Martijn den Heijer, telefoonnummer 010-2651111 of ook per e-mail m.denheijer@remove-this.cnvdibo.nl.