Nieuwe datingsite voor doven en slechthorenden is een succes


AMSTERDAM, 20100118 -- Online dating is al enige jaren een bekend fenomeen. Naast de algemene sites zijn er bijvoorbeeld sites voor mensen met een goed uiterlijk, een hoge opleiding of een sociaal probleem. Helaas is er weinig aandacht voor Nederlanders met een beperking.

24ears.com uit Nederland is een gespecialiseerde datingsite en community voor doven en slechthorenden. Dit internetbedrijf probeert met deze site mensen met een gehoorbeperking aan vrienden of aan een date te helpen. De site is sinds enige tijd online en is al succesvol.

Veel mensen met een gehoorbeperking hebben via 24ears.com inmiddels al een nieuwe liefde of begripvolle vrienden gevonden. De site is ondertussen ook internationaal gegaan en heeft al vele leden mogen registreren. Het portaal is niet alleen bedoeld voor liefdesrelaties, maar is ook voor vriendschappen of ervaringsgesprekken heel goed te gebruiken.


Uit een onderzoek van INC-Nieuws is gebleken dat zo'n 75% van de mensen met een (gehoor)beperking het leggen van contact moeilijk vindt.
24ears.com maakt het leggen van contacten juist gemakkelijker en zorgt ervoor dat met name doven en slechthorenden goed met elkaar kunnen communiceren.





Ingezonden persbericht